Verkoopmakelaar met toewijding

JOUW HUIS VERKOPEN

Het maximale verkoopresultaat halen vraagt om toewijding van ons als verkoopmakelaar. Een goede inventarisatie van jouw wensen en doelstellingen, maar vooral een steengoede voorbereiding, zodat jouw huis een top presentatie krijgt. Daar gaan wij heel ver in, maar wij zijn er ook van overtuigd dat het jou uiteindelijk de beste verkoop oplevert.

Jouw huis verkocht in 3 stappen

Een doordachte strategie om het maximale uit de markt halen voor jou.

1

Voorbereiding

Een fijne kennismaking en een goed gesprek, maar vooral een proces van de juiste stukken en informatie verzamelen. Lijsten invullen en je woning alvast verkoopklaar maken. Wij willen tot in detail weten wat we samen verkopen. Kennis geeft vertrouwen en vertrouwen leidt tot de beste deals.

2

Presentatie

Die moet top zijn. Daarom bemoeien we ons overal mee en werken we altijd met dezelfde fotograaf. Omdat ik weet dat hij de allerbeste is. Daarin zijn wij heel kritisch, alleen zó genereren we de juiste interesse voor jouw woning.

3

Verkoop

De bezichtigingen en afwikkeling. Of dat een onderhandeling of inschrijving is, hangt volledig af van het moment. Wij verkopen nooit een huis op de eerste bezichtigingsdag, het initiatief ligt bij jou, niet bij de koper. Dat vinden wij bij Mark Renkema Makelaardij belangrijk.

Onze klanten vertellen

Verkoop

Eerlijk en oprecht

Mark is niet de goedkoopste, maar elke cent waard.

Verkoop

Hij doet zijn ‘huiswerk’

Niet zomaar iemand die enkel de deur open doet voor de kijkers, hij doet zijn ´huiswerk´, heeft veel aandacht voor het sociale aspect en inspelen op sfeer en gevoel en reageert duidelijk en adequaat op vragen.

Advies

Geen ‘gladde’ praatjes

Het contact met Mark Renkema verliep erg plezierig en deskundig. Geen ‘gladde’ praatjes, maar een helder verhaal, gebaseerd op veel kennis van de (roerige) markt.

Advies

Fantastisch traject!

Accurate communicatie en degelijk advies! Absolute aanrader als partner in verkoop- of aankooptraject van een woning!

Contact met Mark Renkema Makelaardij