Toewijding om jouw huis te verkopen

JE HUIS VERKOPEN

Het maximale verkoopresultaat halen vraagt om toewijding. Een goede inventarisatie van je wensen en doelstellingen, maar vooral een steengoede voorbereiding, zodat jouw huis een top presentatie krijgt. Daar ga ik heel ver in, maar ik ben er ook van overtuigd dat het jou uiteindelijk de beste verkoop oplevert.

Jouw huis verkocht in 3 stappen

Een doordachte strategie om het maximale uit de markt halen voor jou.

Ontdek mijn werkwijze
01

Voorbereiding

Een fijne kennismaking en een goed gesprek, maar vooral een proces van de juiste stukken en informatie verzamelen. Lijsten invullen en je woning alvast verkoopklaar maken. Ik wil tot in detail weten wat we samen verkopen. Kennis geeft vertrouwen en vertrouwen leidt tot de beste deals.

02

Presentatie

Die moet top zijn. Daarom bemoei ik me overal mee en werk ik altijd met dezelfde fotograaf. Omdat ik weet dat hij de allerbeste is. Daarin ben ik heel kritisch, alleen zó genereren we de juiste interesse voor jouw woning.

03

Verkoop

De bezichtigingen en afwikkeling. Of dat een onderhandeling of inschrijving is, hangt volledig af van het moment. Ik verkoop nooit een huis op de eerste bezichtigingsdag, het initiatief ligt bij jou, niet bij de koper.

Mijn klanten vertellen

Verkoop

Eerlijk en oprecht

Mark is niet de goedkoopste, maar elke cent waard.

Contact met Mark Renkema