Samen een goede aankoop doen

JOUW AANKOOPMAKELAAR

Als je een huis koopt, wil je een deal waar je niet alleen nu, maar ook over 10 jaar nog gelukkig mee bent. Je neemt mij niet mee om te horen dat het een mooi huis is, je neemt mij mee om mijn deskundige oog en mijn eerlijke advies. De beste deal voor jou, voor minder doen we het niet.

Een nieuw huis in 4 stappen

Een doordacht stappenplan om een verstandige aankoop te doen.

Ontdek mijn werkwijze
01

Zoekprofiel

Een fijne kennismaking en een goed gesprek over waarom je graag wil verhuizen. Daarnaast een heldere inventarisatie van je wensen en mogelijkheden om op basis daarvan een betrouwbaar dossier op te kunnen bouwen.

02

Woningaanbod

Als we jouw criteria juist hebben ingesteld, zorgen we ervoor dat nieuw aanbod realtime bij je binnenkomt. Zo kun jij eenvoudig en snel een seintje geven als je samen een huis wilt bekijken. Het maken van de afspraken regel ik natuurlijk voor je.

03

Aankoop

Voor en tijdens de bezichtigingen kijk ik o.a. kritisch naar de staat van de woning om jou een goed onderbouwd aankoopadvies te kunnen geven. Na de aankoop sta ik je uiteraard bij in de afwikkeling en ga ik mee met een eventuele bouwkundige keuring.

04

Overdracht

Als de koopovereenkomst getekend is, zorg ik dat alles in orde gemaakt wordt voor de eigendoms- en sleuteloverdracht bij de notaris. Vanzelfsprekend ben ik ook bij de inspectie en oplevering aanwezig om met je mee te kijken.

Mijn klanten vertellen

Verkoop

Eerlijk en oprecht

Mark is niet de goedkoopste, maar elke cent waard.

Contact met Mark Renkema