Samen een goede aankoop doen

JOUW AANKOOPMAKELAAR IN UTRECHT

Als je een huis koopt, wil je een deal waar je niet alleen nu, maar ook over 10 jaar nog gelukkig mee bent. Je neemt ons als makelaars niet mee om te horen dat het een mooi huis is, je neemt ons mee om ons deskundige oog en mijn eerlijke aankoopadvies bij een huis. De beste deal voor jou, voor minder doen we het niet.

Een nieuw huis in 4 stappen

Een doordacht stappenplan om een verstandige aankoop te doen.

1

Zoekprofiel

Als je ons als aankoopmakelaar kiest beginnen we met een fijne kennismaking en een goed gesprek over waarom je graag wil verhuizen. Daarnaast een heldere inventarisatie van je wensen en mogelijkheden om op basis daarvan passend aankoopadvies voor een woning te kunnen geven.

2

Woningaanbod

Als we jouw criteria juist hebben ingesteld, zorgen we ervoor dat nieuw aanbod van Mark Renkema Makelaardij realtime bij je binnenkomt. Zo kun jij eenvoudig en snel een seintje geven als je samen een huis wilt bekijken. Het maken van de afspraken regelen wij natuurlijk voor je.

3

Aankoop

Voor en tijdens de bezichtigingen kijken we o.a. kritisch naar de staat van de woning om jou een goed onderbouwd aankoopadvies voor de woning te kunnen geven. Na de aankoop staan we je uiteraard bij in de afwikkeling en gaat één van ons mee met een eventuele bouwkundige keuring.

4

Overdracht

Als de koopovereenkomst getekend is, zorgen we dat alles in orde gemaakt wordt voor de eigendoms- en sleuteloverdracht bij de notaris. Vanzelfsprekend is één van ons ook bij de inspectie en oplevering aanwezig om met je mee te kijken.

Onze klanten vertellen

Advies

Fantastisch traject!

Accurate communicatie en degelijk advies! Absolute aanrader als partner in verkoop- of aankooptraject van een woning!

Verkoop

Eerlijk en oprecht

Mark is niet de goedkoopste, maar elke cent waard.

Advies

Geen ‘gladde’ praatjes

Het contact met Mark Renkema verliep erg plezierig en deskundig. Geen ‘gladde’ praatjes, maar een helder verhaal, gebaseerd op veel kennis van de (roerige) markt.

Verkoop

Hij doet zijn ‘huiswerk’

Niet zomaar iemand die enkel de deur open doet voor de kijkers, hij doet zijn ´huiswerk´, heeft veel aandacht voor het sociale aspect en inspelen op sfeer en gevoel en reageert duidelijk en adequaat op vragen.

Contact met Mark Renkema Makelaardij